OVER ONS

info@hetrockhuis.be

Vordensteinstraat 50

2900 Schoten

ONS VERHAAL.....

Het begon allemaal in de zomer van 2017......gitarist Willy Löfgren en drummer Marc Ségal sloegen de handen in elkaar om vzw HET ROCKHUIS op te richten en vonden onderdak bij JEUGDHUIS  KADDISH te Schoten. Kleinschalig begonnen groeide het vlug uit tot een heus begrip in Schoten, Aartselaar en omstreken.

Het tweede LEERLINGENCONCERT, 23 juni 2019, was, net als het eerste, weerom een groot succes.

Het komende schooljaar, 2019-2020, staan er, buiten het lesgeven, weer enkele activiteiten op het programma : er wordt met de drumleerlingen voor de derde op- eenvolgende keer naar de DRUMMERSDAG in Amsterdam getrokken en we plannen zelf ook een gelijkaardig gebeuren, we gaan tevens trachten een gezellig samenzijn voor alle leerlingen / ouders / familie / vrienden, enz.... te organiseren en natuurlijk een derde schoolconcert, dit alles in de zaal van JH Kaddish.... Al wie ideeën heeft over organiseren van activiteiten, onderwerpen die men graag in de lessen zou verwerkt zien, enz....kan dit achterlaten in onze denktank :

info@hetrockhuis.be

Wegens groot algemeen succes waren we op zoek naar GEDREVEN LEERKRACHTEN : ZANG - PIANO en GITAAR om ons team te versterken, en we hebben de juiste personen hiervoor kunnen vinden!!!!

Interesse in 1 van onze lessen  DRUM / GITAAR / BASS / ZANG / PIANO......vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende proefles!WILLY - GITAAR

Schoten - Aartselaar

ANDY - GITAAR/BASS

Schoten


NEIL - PIANO

Schoten


MARC - DRUMS

Schoten

SAM - DRUMS

Aartselaar

MARIJKE - ZANG

Schoten